anak tak sedap badan

nak tanya, anak saya mcm berkahak, tidur pun kdg2 bunyi dengkur. macam mana yaa nak hilangkan kahak dia mcm tak selesa. and anak saya sering masukkan tgn dlm mulut mcm gatal gusi gitu. apa perlu daya buat? #bantusharing #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

1 Balas

Hi mommy. Ada bunyi kahak waktu siang atau waktu tidur saja? Kalau gatal gusi mungkin nak tumbuh gigi. Kalau mommy tengok memang anak ada kahak sebaiknya jangan biarkan berlarutan dan bawa anak berjumpa dengan Dr ye