tambah darah

hi nak tanya ade tak cara lain macam mana nak tambah darah? 26w5d hb asyik drop je😔 makan zincofer, stop caffeine.hari hari makan kerang bayam jambu.tapi still drop. sy ade terbaca maltofer lgi better dari zincofer.betul ke? atau ade tk suggestion lain? #firstmom #firstbaby

13 Balas

saya sarankan awak makan kurma dan minum susu everyday setiap hari , kurma tu jangan selalu sebab manis , jambu pun ok jugak , andd jangan lupa mintak nurse ubat tambah darah zincofer alhamdulillah saya dari 8.0 naik 12.9

1y ago

ohh, kurma ye? baik sis. thankyou ya.boleh cuba