tambah darah

hi nak tanya ade tak cara lain macam mana nak tambah darah? 26w5d hb asyik drop je😔 makan zincofer, stop caffeine.hari hari makan kerang bayam jambu.tapi still drop. sy ade terbaca maltofer lgi better dari zincofer.betul ke? atau ade tk suggestion lain? #firstmom #firstbaby

13 Balas

saya mkn iberet dgn air oren naik hb Sya.. zincofer saya tak masuk..muntah balik.

1y ago

iberet dr awal kandungan ke da bole mkn. atau kne tunggu berapa bulan