Uri dkt bawah

Nak tanya, ada yg prnah experience uri dkt bawah? Apa risiko dia ya? Bru 20 weeks, uri boleh naik ke atas lagi kan? 🥹 risauunyaa hm#pleasehelp #seriusnanya #firstbaby

1 Balas

risiko uri bwh kalau lasak blh bleeding, saya dulu placenta previa type4. Masa 17wk bleeding, mmg saya elakkan bersama suami sepanjang pregy tkt sgt time tu. 28wk br doc bgtau pp type4. Kena warded awal jgk lah smp bersalin😅 Blh try petua sujud lama cket..doa2 lah moga uri naik elok ye😇

2y ago

Trima kasih awk. Insya-Allah akan cuba tips tu!