Perancang iucd

Nak tanya, ada x yg sini guna prancang iucd, ok ke xda kesan sakit2 atau cm mna

2 Balas

hai...Sy khairunnisa... Sblm ni,Sy mmg guna perancang iucd Selamat 3tahun... alhamdulillah,ok je... xde rasa sakit Pon... cuma kena rajin buat check up benang iucd tu (follow jadual/jangkamasa yg ditetapkan oleh kk)...

sy pun pki iucd sblm ni. ok je cuma period heavy sikit. setiap 6 bulan doktor akn cek kedudukan iucd tu ok atau x