Baby berak cair

Nak tanya, ada tak sini mommy yg ada experience fully breastfeed baby newborn & baby dia berak cair colour hijau kuning macam aiskrim cair (ketul2 langsung takde)?#1stimemom #firstbaby

1 Balas

Anak sy fully breastfeed, mmg berak cair yg mcm kahak tu. Kalau bewarna kuning sy x kisah, tapi kalau bewarna hijau sy risau juga. Ikut bacaan sy kalau hijau atau bercampur hijau maksud susu dia minum bhgn cair shj (foremilk) tidak sampai yg pekat (hindmilk) utk satu bahagian breast. Sy akan susukan lama untuk sebelah breast.