33w kena covid

Hi nak tanya ada tak disini pengalaman mengandung 33 minggu kena covid..kena bersalin awal tk?#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

bersalin awl x pasti.tp sy dgr lpas dh bebas dr covid ibu mngndung kena amik suntikan heparin( cair darah) cam ibu2 yg bersalin czer kena amik.sbb covid akn pekatkn darah.

1y ago

ooo…jadi btul la ek.alhamdulillah dh bebas

minum lemon kosong atau + madu. pregnant woman antara pesakit high risk COVID, kena rujuk Terus hosp sis. lg2 dah 33w. moga dipermudahkan.

1y ago

ya sis, sekarang sy dalam wad dalam pantauan doktor..sy risau kalau kena suruh bersalin awal