Hospital kajang

Nak tanya ada ada tak mommies yang bersalin di hospital kajang tahun 2024 ni? Macam mana experience mommies semua? #ingintahu

2 Balas

2022 semua toilet hancus dah la nk beranak kuat berak🤣 nurse ade ok ade yg mulut puaka 🤣 pape pun redho je lah. Ni due ank 2nd harap sgt hospital kajang yg baru tu dah buka 😭

4mo ago

itula tandas tu mmg dh lama. tabah jela. sy pon harapkan hospital baru tu bukak dlm masa terdekat tp nurse kk ckp ada problem so x boleh bukak lagi.

mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin