Tentang baby

Nak tanya normal ke baby 2 bulan sehari berak 3-4 kali#firstmom #bantujawab #bantusharing #ingintahu

4 Balas

2mo ago

Berat badan pon lambat naik,skrng baru 3.8kg

Selagi tekstur dan warna najis anak dalam kategori normal, yes it is normal. Rutin anak saya 1 hari, 4x buang air besar. BF juga.

2mo ago

Baik2..tq share

Klau baby mnyusu bdn MMG kurang berak.ank sy mnyusu bdn jgk dia berak MCM ni jgk.klau susu formula ye mmg akn kerap berak.

Normal.. kerapkn nyusu & jaga waktu tidur utk jaga berat badan

2mo ago

bf selalu nya normal je x berak kerap sbb smua nutrition msuk dlm bdn xde yg perlu di buang.. klu formula kne berak setiap hari atau 2/3 hari sekali