Suka x lipat baju ? Selalunya kan,bpe lama ye suri biarkan je baju tu x berlipat? 😚😚

Nak tahu la kan,kalau ada geng yg x gemar lipat baju mcm saya? Kadang tu kan bertimbun la,pastu nanti ada mase bru la g lipat..tapi paling pantang,time lipat baju,jgn la TER pegang phone..habisssssss,lipat baju tak kemama,ape pun x siap 😆

5 Balas

Klu Sy pulak, lps angkat kain bg rehat kjap then trus lipat... Takpun lps Isyak mcm tuh trus lipat n KMS... Kdg suami yg sllu tlg lipat so just nk kms je hehe

saya tak lipat, saya sangkut semua 😂 basuh baju , sidai pakai hanger, angkut terus masuk almari bila kering . yang penting bukan saya yang basuh @ sidai 🤣

2y ago

🤣🤣 baju saya dan suami sikit , selebihnya tinggal kat rumah mertua di kampung. jadi muat 1 almari kecik untuk 2 orang kat rumah sewa 🤣 yang selalu pakai, saya sangkut. yang jarang pakai, saya lipat tapi berapa helai je . sebab tu la kot muat almari kecik tu 😂

Hahahah , kerja rumah paling tak rajin ialah lipat baju . Lepas angkat tk penah nak lipat terus . Mesti tunggu satu masa baru lipat hehe

benda paling malas nk buat dlm bnyk2 kerja rmh yg ni lh😴

yee sye pun jenis sgkut semua bju ..