Buang air kecil

Nak share smthg yg sdg alami skrg..sy baru lps bersalin dah masuk 23 hari. Time buang air kecil selalu bila kite kemut aliran air akan stop. Tapi sy tak..kena kemut kuat sikit baru stop kalau tak aliran air laju je kluar smpai habis. Muscle area vagina dah tak grip ke? Siapa yg pernah alami mcm ni?

1 Balas

Awal² mmg mcm tu, muscle & tissues still in recovery process... Later bykkan buat kegel @ squat bila badan dah kuat sikit...dlm pantang ni bykkan rest je