Please help me…

Nak share ni, anak sye mewborn sampai 2 bulan baik je takde la nangis, nangis time lapar je. Lepas 2 bulan jadi kerap menangis, kenapa ye? Normal ke perubahan macam tu? Sye tak tukar apa pun, macam sabun dia, lotion dia atau susu dia. Semua macam biasa je tapi skrg memang kerap menangis. Ada tak kat sini jadi macam tu bby korang? Please tolong jawab ye. Sye kadang stress sebab kesian dia nangis sampai nak habis suara #firstbaby #seriusnanya #bantusharing

5 Balas

setahu saya perubahan bulan tu,bby mcm tu.or sis kena pantau,tkut bby sakit perut or apa ke...