Berjalan bersama bayi 6 bln

Nak sambut aniversary ngn ank 6 bln. Mna tmpt sesuai ya. Area utara mana tmpt best share skit .. #bantusharing #firstmom

6 Balas

Hye sis… Utara musim hujan sekarang cuaca tak menentu. Tapi kalau nak best Langkawi. Atau sis boleh stay di mana2 hotel sambut dengan family. Sorry to say, Ibu2 jangan la cakap “sambut ja dirumah”. Lain orang lain caranya…

9mo ago

saya setuju yg ini. saya sendiri lepas pantang terus ajak husband pergi jalan. utk boostkan balik mood sy. sy bawak je baby. husband pon okay

saya bawak baby berjalan dr kecik. lagi lebihkan kelengkapan baby. bwk je siap2 dlm kereta. tempat makan mostly cari ada ekon sbb anak sensitive panas.

utara sekarang musim hujan. harini sahaja hujan dr pagi sampai mlm. sy duduk area penang. kerja dkt kulim kedah. both side hujan. yg lebat belah penang

9mo ago

hi❤️🥰. pergi tempat yg xcrowded awak. selalu nya kalau belah utara ni weekend mesti ramai org

kami sambut dalam rumah je sis tapau2 ngapp baby pun makan dengan aman , nak berjalan penang hujan lebat 😅

klu sye, sye cri2 tmpt yg ade aircond.. belah utara klu musim panas, memg panas btol..

Klu sy celebrate kt umh je