19 weeks growth scan

mommies yg dah berpengalaman, nak tanya baby ni gender apa ye nak kan kepastian. masa dr tengah scan saya rakam, tapi dr tak bagi tahu apa apa lagi pasal gender. #firstbaby

19 weeks growth scan
6 Balas

Dye tak bagitahu , knp sis tak tanya ? 😅 kalau ada bajet pegi swasta buat details scan .. lagi jelas penerangan doc kat sana dari KK

2y ago

haha tq sis sebab comment. saya tanya ni masa 19w. skrg saya nak masuk 36w dah pun. alhamdulillah dah buat detail scan. tinggal nak beranak je ni. btw detail scan 19w tak boleh buat lagi sis. hehe. pape pun komen yg murni murni je okay.

ada duit lebih puan boleh buat detail scan terus. gmbr scan ni xnmpk sgt. better nnt kalau ada scan lagi puan tnya

Girl https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

Girl

Boy

Girl tu ..

2y ago

Dr tengah scan. Saya rakam. Tapi dia takde bgtahu apa apa pulak. Tu screenshot letak sini nak tanya. Kalau girl boleh geng mommy 😍