Sekarang atau nanti?

Nak minta pendapat, anak saya dah berumur 1 tahun 9 bulan. Dia suka sangat bila saya bawa jumpa budak2 lain kat luar tu sampai saya fikir nak bagi dia adik. Agak2 skrg ke masa yg sesuai? Atau tggu sampai dia umur 3-4 tahun. Akak2 yg dah beranak 2-3 bole bagi pendapat tak 🤗 #anakkedua

1 Balas

Klu ada rezeki dlm masa terdekat why not. Anak puan pun dah nak masuk 2 tahun. Seronok tgk anak main dgn budak2 lain tp lg seronok bila dia bermain dgn adik dia di dlm atau d luar rumah. Tapi it depends juga lah pd puan dn pasangan klu dah ready nak handle 2 org anak. Mencabar dan perlukan bnyk2 kesabaran.