Hb rendah😣😣

Nak kne fllow up 2kli sebulan pula dah😫😫then kena mnum air gula pula awal bulan ni nnt..hurmm nebes nyaaa..cmney lah nak naikkn HB ni..sdah ler mkn pun mmlih🤦‍♀🤦‍♀supplement apa bgus ye..hurmm #19w3d

8 Balas

Sy HB low now sy makan ubat iberet drop 1 mata Klu x sebelum ni ubat zincofer lah drop 3 mata.. Sy mkn mcm biasa tp lebih kn zat besi dlm pemakanan sy seharian pastue sy ada GDM so dlm masa yg sama sy kena diet hahaha Stress nk seimbang kan semua 😅 Tp bersabar xlama lg bersalin hahaha Sy 21 weeks 😊

11mo ago

Perghhh bnyk nya sis.. 4 biji sehari 😵‍💫 Sebiji pun sy nk muntah ahahha Tp kadang kn hormon bdn kita kacau Sbb dr preggy anak first smpi no 3 ni mmg HB sy sentiasa low 😂 Lepas beranak kembali normal 🤣 Xsbr nk bersalin 🤭