adakah ini dikira positive?

nak kepastian sebelum pergi klinik .. #anakfirst #ingintahu

adakah ini dikira positive?
8 Balas

Delay brp hari dah period? Kalau samar ni usually baru2 lg. tggu after a week, baru check semula. Saya delay after 2days test upt samar. Skrg dh lebih seminggu, dah terang dah. Tggu week 6-8, baru nk g klinik. Hehe

2y ago

Sma lah heheh tggu dua mnggu lagi nk buka buku pink

Saya masa 4w2d mcm tu, nmpak mcm ni, terus saya beli clear blue digital, naik prgnant 2-3. So saya sekarang dah 5w2d, tak pergi klinik utk confirm, sbb fobia dgn prgnancy sya sebelum ni, tggu week 6 bru saya pergi. hehe

2y ago

tula .. tadi sy g klinik .. sebab demam .. doc scan tp tak nmpk .. so kena scan smula 2mnggu lg ..

positif, saya dah 4 kli beli cm ne ada line x jelas. Tak puas hati beli digital clear blue kluar result pregnant syukur. siap dgn minggunya lagi dibagitahu.

Ni masi samar pg klinik pun scan x nmpak ape lagi.. nmpak rahim je tebal.. lepas 2 week biasanya baru nmpak kantung..

Ya positif. Bole repeat guna clear blue digital untuk beberapa hari lagi. Tahniah puan

ni kalu discan mungkin 4week sdh sb terang2 sdh sikit m

2y ago

tadi scan da .tapi doc ckp kosong .. xnampak .. lagi 2mnggu datang balik .. g klinik td sebab saya demam ..

positif sis .. brp hb last period ??

2y ago

Sama dgn saya last period 29/5. harini 5w3d, lagi 2 minggu kne gi balik klinik

Tahniah sis