baby breech .

hi , nak bertanya sikit . harini check up kat kk untuk scan baby sekali la sebab dah masuk 36weeks . bila scan doc kata baby breech terus doc call pakar o&g hosp untuk dapatkan tarikh refer ke hosp . rabu ni kena pergi hosp , dekat o&g nanti buat apa ja ya ? saya risau kalau boleh nak bersalin normal . semoga baby cepat berpusing Aamin 🤲🏻🥰 #firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Nanti dia akan check balik betul ke breech. Kalau ya dia akan set date utk pusingkan bby dan kalau berjaya ok la. Kalau x dia akan czer. Depends pda keadaan bby dan ibu. Dont worry kalau czer pun sebab x seteruk yg digambarkan