37w 1d dah ni

Hi. nak bagitahu, saya skrg kerap sakit perut mcm nak berak tapi tak membuang pun. Kadang keluar tapi bnykkan tak keluar. Meneran smpai kesudah tak keluar tut. Ni tanda2 jugak ke? Kalau ikutkan mmg tak amik kesah psl ni selagi tak keluar darah atau ketuban. Perut rasa nak membuang pun kadang bukan tanda kan. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

4 Balas

jgn paksa usus tu..maybe angin kot

1y ago

mmg agak angin je tapi sakit perut tu sekali dtg dgn sakit mcm senggugut. geram betul. mls nak teran biar je sakit tu hilang sendiri.