Hospital bag

Na ready kuna po hospital bag ni baby. Paano naman po yung hospital bag ng mommy? ano ano po mga importante lang na dadalhin at magagamit??

7 Replies

Mom's bag ID Cash Credit card Insurance card Birth plan Alcohol Sunflower oil/coconut oil Toothbrush/toothpaste Nursing pillow Shampoo Conditioner Body wash Facial wash Cotton pads Phone and charger maternity pads Towel Moisturizer Toner Deodorant Hair tie Vitamins Breast pump Nipple cream Disposable breast pads Underwear Nursing bra Going home attire Robe Comdy clothes with nursing access Slippers Face masks Lip balm Dad's bag Snacks Water/Drinks Phone & charger Power bank Clothes for 3-4 days Toiletries Towel Deodorant Small pillow Cash Credit Card Documents Socks Slippers

Ito sakin momsh Moms clothes (big pouch)4pcs panty, 3 pcs bra, 2 pcs pajama, short, 3 pcs shirt, socks, towel, jacket, blanket for companion ●moms essential (small pouch)petroleum or lip balm, soap, Hairband, betadine wash, Maternity pad, rosary, toothbrush and toothpaste, charger of phone

For mom Blanket Face towel Towel Shampoo, Soap Deodorant Toothbrush, tooth paste Lipstick Powder Slippers Socks Pajamas Sweater Bra Panty Hair brush Important document Photo ID Insurance card Hospital paper work Birth plan Money Baby book Marriage certificate Sss Philhealth

Extra clothes mo sis, for hygiene na gamit mo, documents, IDs, phone, charger, light snacks para sau at sa bantay mo.

diko masyado kita sis maliliit masyado ang sulat.

Sana makatulong. 😊