Nk tanya +ve ke -ve

Muntah2 seharian pastu check naik mcm ni , 2 3 hari jugak spotting lepastu harini keluar darah cair macam period , risau positive ke negative ke xde ape2 ? #pleasehelp #ingintahu

Nk tanya +ve ke -ve
5 Balas

Ni ve samar2 mungkin sbb awal lagi .. kalau ada bleeding better refer klinik supaya dorg dpt scan dri bawah .. in shaa Allah ada rezeki tu 🥰 jaga diri jgn buat kerja berat

2y ago

ouh ok tq awak ❤️

bawa result g klinik at least boleh scan skli

Alhamdulillah.Tahniah!!!!!

+ve tu..take care

2y ago

oh...then better g klinik..kalau period yang heavy tu takut x jadi..

positif