Due date December dh bersalin ke

Hi mumy yg due date December ada yg dh bersalin ke ? #bantusharing

49 Balas

22/12 Masih belum bersalin lagi tapi perut rasa memulas n x selesa takut nk pergi hosp . kt bawah pun dh rasa lain mcm

due 22/12, today da 39w5d,masi belum ada tanda lagi. kaki pula suddenly bengkak teruk ni. tanda2 nak bersalin ka ni?

due 28/12... sakit dh rsa skit2. tapi tk tau laluan dh buka ka blum... tk p hspital lgi takut kna tahan wad 😂

17/12 37week 5 day,,tanda xde lagi tapi sakit dan ngilu sgt2 dekat tulang pelviks mcm rasa kena kokak 😩

due 8/12 28/11 dahh bersalin hehehehe sbb mengidam makan nenas malam turun tanda lepas tu 3 hari mcmtu dh bersalin

10mo ago

anak ke berapa sis?

Due date sy 6/12 ni.. tanda mengeras sja skg.. moga dpermudahkan urusan bakal mommies semua 🤰🏻

Due saya 11/12 tapi dah bersalin 19/11 emergency czer air ketuban leaking 17/11 but bukaan 1-2cm je 🥰

saya due 9/12 belum bersalin lagi sis. tanda2 pun takda lagi ni. dah tak larat nak bawak perut

10mo ago

jalan pun dah mengah2 ni sis

due 27/12..belum ada tanda2 lagi..3 kali bersalin sebelum ni tak sampai 38minggu dah keluar..😊

Due i 6/12. Mucus plug dah turun tapi sakit perut contraction belum rasa lagi

10mo ago

Boleh je kalau nak pergi. Depends la bukaan dah berapa cm. Kalau tak sampai 3-4cm, dr akan suruh balik.