Bersalin pada minggu Ke-33

Hi mum's,Sy baru semlm 6.45pm bersalin baby pramatang 33minggu 1 hari,sebab air ketuban kurang daripada 3cm tambah lagi sdh kena kontraksi,lepas bersalin sy tak nampak bayi,dia terus bawa ke NICU katanya sebab paru-paru bayi belum cukup matang perlukan bantuan pernafasan dengan secepat mungkin, mummy's tolong doakan anak saya supaya sihat selalu,aktif dan panjangkan umur dia #bantusharing #firstbaby #firstmom #pleasehelp 😔🥺🙏🙏

2 Balas

mudahan baby diberi kesihatan .. sabar ya .. anak no 3 sya pon lahir premature .. 34w berat pon 1.80kg je .. sama jugak x sempat cucuk matang paru2 .. 19hari dok nicu .. time tu sya rasa contraction je .. smpai lr , doc suh tunggu nak pusingkan baby sbb songsang .. skali baby dah pecahkan ketuban so emergency czer laa ..

1y ago

sama2 .. jgn putus doa ye ..

🤲🌻

1y ago

terima kasih sangat