Bearbrand choco for toddler

Hello mumsh! My lo doesn't like any milk to drink.. by d way, we stopped breastfeeding napo kaya im finding d right formula milk for him. i also tried choco milk like lactum, at first, okay naman sya pero kinalaunan ayaw nia na, so my sister suggested for bearbrand choco milk, eh hndi naman intended un sa 1-3 yrs old. Okay lang po ba bear brand choco milk drink for toddler?

1 Reply

aq mommy I always follow kng wat stage/age un nklgy sa label ng milk.. I think un right nutrients ksi non nka base sa kng ano age c baby..