Air ketuban bocor

Hi mum's,Saya rasa sangat risau Dan stress,tolong bagi kata-kata semangat untuk mengalami dugaan ini...Sy hamil baru 30minggu tetapi sy baru sedar ada kebocoran air ketuban smlm doktor scan dia kata tinggal 9 shj okay dia kata tapi memang dlm keadaan serius doktor bagitahu..dia kata target dia org nak operate dlm 34 minggu atau 36 minggu ...Sy dlm ketakutan,sbb sy ada leaking sedikit demi sedikit dlm panty liner sy kemungkinan dia orang buat emergency czer ker??ni ada pertama saya selepas 2 tahun berkahwin baru Sy dpt rasa mengandung memang dugaan ni tidak dapat terima, tolong mummy's doa bagi anak sy keluar dgn sihat dan panjang umur di dunia ni😭😭😭memang rasa stress tambah lagi tahan ward memang fikir macam- macam dah#pleasehelp #bantusharing #firstbaby

3 Balas

Hi mummy, banyakkan minum air kelapa dan makan buah tembikai ya. Mungkin boleh bantu tambahkan air ketuban mummy. and jangan stress tau takut tu lagi trigger air ketuban utk leaking 🤍 hugss

2y ago

thank you mummy....