Cucuk depo

Hi mummys nk tanya saya cucuk depo tapi keluar sikit2 je spotting mcm nak period tu coklat tu sikit2 je keluar itu normal ke #pleasehelp #ingintahu

13 Balas

Saya tanya doctor, doctor cakap tak normal kalau non stop keluar darah. Saya pernah cucuk depo 3 bulan, darah spotting non stop 3 bulan, kadang2 sikit, kadang2 banyak. Doctor cakap tak normal dan tak sesuai dengan badan. Kena tukar perancang lain.

normal sis..sy pon mcm tu..kdg ade..kdg xde lngsung smpai 2 3 bln. kdg² bila nk dkt trikh cucuk yg bru. bru ade period. tu pon skit² spotting je. 😊

sy dh stop depo. pd sy sngt2 tk selesa pada perut. perut rse kembung je. bila stop n dh dtg period bru perut ok..dan rse selesa.

1y ago

Perut saya pun sama. Kadang rasa loya pun ada. Rasa lesu badan.

Normal awak . Saya ni dah sebulan period tak berhenti henti . Darah sikit je macam nak habis tu tapi hari hari keluar .

kiranya kalau mcm nie boleh sembayang tak? setiap hari keluar sikit3 ..sebab lebih 2bulan keadaan mcm nie??

normal sis mcm cya tiap bln priod tpi spotting je kdng smpai 2 minggu bru brhnty...

1y ago

Saya tertanya2 tu kira datang haid ke mcm mana sis

Normal sis saya pon macamtu jugak

normal sis,sy pun begitu.

normal jak sis..

tu biasa.sebab hormon