Discharge coklat cair

Hello mummys harap membantu..saya pernah gugur sebelum ni..this one is my second pregnancies currently da masuk 16 week.suddenly 1-2 days got discharge warna coklat cair..is it normal or i have to checkup..sangat risau sekarang ni tapi tak nak pikir bukan2

6 Balas

org pregnant ni kena pantang kalau bab bleeding ni.. jgn tunggu2 lg awak.. terus ke hosp.. please jgn pergi klinik swasta sbb dorang akan buat referal letter ke o&g hosp juga.. 😇 tc!

awak kerja kuat ke? sbb kdg2 letih sgt pun boleh mcm tu. kena bedrest. jmpa ja dctor k

terus emergncy sis, biar doc cek, kalau x dak apa, okey la.

better pergi check up sekurangnya ada tindakan awal

Better pergi check up ya. Semoga dipermudahkan!

lebih baik jumpa dktr sis..