Positive ke ?? negative ke?

Hi mummy2 Nak tnya kenapa warna hijau tu positive? Tpi clear blue negative.. Period last 2/6 tpi skrg spotting brownish start 3/7 so yeah confuse japp period ke implantation ke?? Cramping dkt belah kiri smpai belakang(kdg2)..😅😅 boleh tk share pengalaman sikitt huhu P/s: test sama waktu #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #advicepls #TTC

Positive ke ?? negative ke?
9 Balas

Hai sis, terlalu awal ni. Cuba test semula selepas sebulan lewat period mesti dpt double line sama terang if pregnancy berjaya. Masa tu baru pergi klinik untuk doktor sahkan kehamilan. Awal drp sebulan jgn pergi klinik lg sbb terlalu awal. HCG rendah nnt doktor sahkan awak tak hamil walaupun tgh hamil sbb jurumakmal keluarkan result -ve sbb ujian UPT faint line. Pihak klinik nak double line sama terang baru declare hamil.

ade nmpak samar2 situ..in shaa Allah mudah2an ade rezeki. sis bykkan rehat ye..jgn buat kerja2 berat..lg 1w cek lg upt

3y ago

sama2 sis😉

insyallah ade ni sis , sy pon mcm ni jugak hari2 dok cek makin terang , semoga dipermudahkan urusan sis ❤

3y ago

okay siss

sy lewat 10 hari..sebab cek payudara bengkak..sakit..smpai demam ttc 7 tahun..

positive but tunggu 2 minggu lgi

Try lg lps 2 hri...moga ada rezeki sis

3y ago

okayy sis's, thank you!

semoga ada rezeki sis ☺️

better check klinik kak

mcm samar2

3y ago

tu la Saya pun confuse , sbb klau hijau tu nmpak baik dua2 klau clear blue tk berpa nmpak pulak