Minum air gula kali k2 baru sangkut gdm

Hi mummy².. sya dah 28weeks.. nak tnya apa perlu saya buat klau sangkut gdm? sya baru sangkut gdm ja.. down juga la bila dapat tau sangkut gdm 😢..

5 Balas

jangan sedih sis. kadang GDM ni sebab placenta kacau pancreas kita buat kerja. ikut je nasihat doktor, control portion, cuba exercise few times a week etc. jaga tidur, jaga stress level. bila stress gula boleh makin naik tau, jadi first jangan sedih2 eh. happy2 je.