Tendangan bayi

Hi mummy2 semua.. saya nk tanya kandungan saya dh 5 bulan lebih normal ke tkda rasa pergerakan baby dlm perut selalunya berapa weeks akan rasa tendangan baby tu ? ?

30 Balas

Saya dah nak masuk 16w. Tak menyabo nak rasa gerakkan baby. Rinduuuuuuuu

sy first mom, mula rasa 18w tp lembut saja geli², mcm kena ketuk slow

sye 19weeks halus2..sekarang 21week mkn kuat n kerap.. #firstmom

Saya 21weeks baru rasa mcm butterfly dlm perut tu. #firstmom

normal mommy . i pun 22w baru rasa itupun manje manje je

bby kicking stat kira 28w. xde rasa lg tu normal

masa kandungan 20week sy da rsa tendangan baby.

sy dlm 4 5 bulan dah gerak2 dah.baby

4bulan nk masuk 5

16w dah rasa