Pregnant 20 weeks payudara belum ada rasa sensitif atau keluar air susu

Mummy² semua normal ke pregnant 20 week tapi payudara belum ada air susu atau payudara tiada rasa sakit². Bila agaknya payudara akan ada air susu? Ni baru pertama kali pregnant masih kurang ilmu :)

2 Balas

Tggu la masa 28minggu mcm tu sis,nnt akn rasa gatal2 atau bengkak breast tu,tu pengalaman sya,masuk 30minggu keluar air susu wrna kuning