Ambil masa berapa lama pembukaan?.

Hi mummy2 semua. Nak tanya.. Sy sekarang da nak masuk 38 weeks. Cuma pagi td ada darah keluar warna brown cmtu & sakit senggugut. Dah pergi hospital & buat ujian saringan.. Doc kata belum ada pembukaan.. Ada tak mummy2 pernah kena cmni & berapa lama masa untuk pembukaan tu?. Tq #seriusnanya #firstmom #ingintahu

2 Balas

wakth saya dekt hospital, katil sebelah anak dia kurang bergerak, tanda2 nak bersalin tu tak de lagi, bukaan pun tk bukak lagi, semua okay lagi, lepas masukkan ubat tu pun masih bukak 1 cm, bila due

Klu 1st bby selalu mkn masa. Skrg ni apa yg blh buat try tips2 utk cptkn bukaan.

2y ago

noted awk. tq2