COVID-19 vaccine

Hi mummy2, Nak tnya klau lepas 1st dose vaccine boleh conceive Tak?? #advicepls #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #TTC

1 Balas

Hai sis, boleh tanya KKM/doktor. Kalau tak silap saya ada doktor pernah ckp sebelum ni ada penyakit virus juga so mak/nenek pun ambil vaksin sebelum dpt kita.

3y ago

sbb baru dpt 1st dose and tgh period ingat nak conceive lepas lepas hbis period ni tpi tu la tkut diorg kata tk boleh pulak huhu btw thanks!