anak main air liur

mummy2. nak tanya anak perempuan saya umur 2 tahun. .suka main air liur.. dia amik air liur dia sapu kat meja ke kat kerusi ke.pernah dia wat masa pergi umah tamu. .cuma mampu ckp no n marah skit2 je. nk pkul tgn pun kcik lg x faham lg. .camana saya nk selesaikan masalah ni.trima kasih

1 Balas

anak sye pun jadi cm gitu..tapi die x sapu kt meje..dia cume air liur asyk meleleh jek..tpi skrg dh kurg..lame2 nnti die oke sndiri insyaAllah