Duphaston ada affect pada baby dalam kandungan

Hi...Mummy's, sy skrg 21 weeks so pagi sy nampak ketulan darah semasa buang air kecil,sy terus klinik swasta sbb kan hari itu klinik government cuti so sy pergi klinik swasta ..dr scan baby semua ok tapi uri sy ada kat bawah katanya,Dr consume sy makan duphaston ...hari ni sy kena makan 4 biji sekali dan hari seterusnya kena amik 1 biji 3 kali sehari ...sy nak tanya jer kalau sy makan ubat duphaston ni ada tak affect baby dalam kandungan saya#pleasehelp Sy betul2 perlukan bantuan Mummy's #firsttimemom

1 Balas

duphaston tu utk kuat kan rahim. xyah nak takut. doctor bagi pon ikut kesesuaian. kalau beli sendiri tu lain la cite die.