Beli barang baby

Mummy start beli barang baby , bila ya ?ada yang kata takboleh beli awal sangat . kalau dah tahu gender dah boleh slow slow beli ke ? 5 bulan + here 🤍 #firstbaby #firstmom

12 Balas

pada sy , siapa kita nk kata yg kita kompom bersalin 9bulan 10 hari...? mcm tu jugak sy kata pd husband saya bila sy da start beli sikit2 brg baby. saya kata.. "kompom ke akan bersalin tepat waktu? lahir dan mati ni tuhan je tahu. mana tahu klu tiba2 ape2 jadi bulan ke 7, ke 8? tiba2 kena bedah kena kuarkan baby mcmmana? siapa nk beli brg2 tu semua?" diam laki aku