gusi berdarah

Hi mummy semua. Siapa yg semasa prgnnt mengalami gusi berdarah. Klu prgi klinik, doctor akn bg ubat atau buat rawatan? Sya dri awal kehamilan alami gusi berdarah. Skrg smkn byk plak. Sllu bgun pagi ja. #27w Terima kasih ☺

12 Balas

Sama mslh dengan saya. Saya dh pi klinik gigi hari tu doc takley nak buat apa apa rawatan sebabnya kandungan dah besar. Sy mengandung 25w. Hehe. Itu saya pergi klinik kerajaan laa. Hehe

5y ago

Okay. Thank u 😊