4 hari tak berak

Hello mummy semua, apa petua until bagi baby 2 month berak ya, dia tak nak berak tapi kentut busuk betul? tapi masa dia berak tak keras Dan perut pun tak mengeras pun . Sekarang baby breastfeeding + formula sebab susu tak Meriah sgt so kena mix.

1 Balas

Cuba mommy massage baby. Kalau dia tak sembelit pun tak apa, massage dapat bonding dengan baby juga. Dalam artikel ni ada gambar cara untuk massage dengan betul: https://my.theasianparent.com/cara-urut-bayi/?utm_source=search&utm_medium=app

5y ago

Thank you mummy, says ada urut baby I tapi masa massage tu baby takut geli pula 😆