4 hari tak berak

Hello mummy semua, apa petua until bagi baby 2 month berak ya, dia tak nak berak tapi kentut busuk betul? tapi masa dia berak tak keras Dan perut pun tak mengeras pun . Sekarang baby breastfeeding + formula sebab susu tak Meriah sgt so kena mix.

1 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Cuba mommy massage baby. Kalau dia tak sembelit pun tak apa, massage dapat bonding dengan baby juga. Dalam artikel ni ada gambar cara untuk massage dengan betul: https://my.theasianparent.com/cara-urut-bayi/?utm_source=search&utm_medium=app

3y ago

Thank you mummy, says ada urut baby I tapi masa massage tu baby takut geli pula 😆