Late 1 week period.

hello mummy, seminggu tak dtg period bila check test 2 garis. anak pertama baru masuk 4 bulan lahir secara czer. apa yg patut sy buat?

18 Balas

Betul tu risau rahim dlm tu xelok lg luka jahit lagi.. tanya dr secepat mungkin. Moga dimudahkan urusan awk

awak rancang guna apa ye?baik gtaw doc..minta nasihat,sbb luka czer blom baik sepenuh nye tu..

seramnya 😣 semoga dipermudahkan urusan puan better bertanya pada yang lebih pakar ..

maaf sis, nak tnya sis ambil perancang pil ke atau merancang sendri ye?

Sis xambil perancang keluarga ka??? Awal sgt tu sis😱😱😱

minta pandangan dr.sbb mereka lebih tahu tentang situasi puan.

minta saranan doctor.

tanya doktor