Darah period banyak

Hi mummy, saya baru bersalin bulan 4 hari tu. Ni anak ke 2, secara czer sama dengan anak first. Dah hbis darah nifas hari tu, saya perasan darah period banyak dari kebiasan dulu sebelom mengandung anak no 2 ni. Heavy flow agak byk smpai selang 2 jam memang kena tukar pad la, kalau tak tukar confirm bocor. Saya dah 3 kali datang period lpas bersalin hari tu, tiga2 period heavy flow dalam 4-5 hari jugak la. Normal ke?

3 Balas

normal. sy bersalin bulan 2 aritu start period balik mmg tibe2 heavy flow smcm. wpun sllunya sy period x mcm tu. nnt dah next period tu dia dh slowly back to normal

normal.. lps beranak hormon badan bnyk berubah

normal..nnt dia akan ok balik