1st pregnantt

Hi mummy... Nak tanya? Normal ka time pregnant najis kita warna hitam.. Risau juga ni ☹️ tiap kali membuang pun masih sama.

15 Balas

makan ubat yang doctor bagi tak? kalau yer normal, sebab kat ubat TU ada tulis perubahan najis kalau makan.

sy mula2 pn tkut tp bila baca dkt sni smua mcm 2 so kira smua normal la...hihihi

Normal dear, sebab kita makan obimin/zincofer yang ada iron ni.

sy pun sma bila minum ubat zincofer tu mesti najis wrna hitam

normal kalu makan ubat dktor bg.. ubat iron trutama skali

normal sis sebb kita makn ubat ..saya pun sma mcm tu

kalo mkn ubat normal lah tue....sy pun sma...

normal sis kalau makan ubat tambah darah tu..

Ubat iron tu yg buat najis jdi hitam

normal sis, sy pn sama sbb ubat 😊