baby popo

Hi mummy.. nak tanya... Berapa hari maksimum baby breastfeeding x popo yek... Lupa la... dah lama x de anak kecik ?

1 Balas

Minggu lepas saya jumpa doc dia cakap seminggu . Tapi ada orang cakap normal je lagi lama , ada sampai 14 hari . Tapi selagi baby tak berak kena make sure perut baby tak kembung , tak keras , kerap kentut , baby tak meragam .

5y ago

Thanks sis atas info... Dah lupa... Kakak dia dah 8 thn hehehe