period tak datang

hi mummy. nak tanya anak saya skrg dah 6 bulan lebih. saya bercerai masa anak 3 bulan something. kira saya baru habis iddah semalam. kalau ikut kan kena 3 kali suci. tapi period saya datang 2 kali tu je. untuk bulan yang ke-3 tak datang datang sampai skrg. normal ke? saya tak ambik perancang. kalau nak kata saya pregnant lagi macam tak logik sebab period saya okay je 2 bulan iddah sebelum ni. yang bulan ke3 iddah ni tak datang datang#pleasehelp

2 Balas

hormon la tu. kena tgu sampai 3kali suci bru habis eddah yer. bukan 3bulan.

2y ago

mungkin cara saya tulis buat salah faham 😂 ye betul, saya tau 3 kali suci tapi saya ‘ibaratkan’ 3 bulan untuk fasa suci tu. terima kasih 🥰

hormon