Seks pertama kali lepas hbs berpantang

Mummy mummy semua lepas hbs berpantang ada yg terus buat hubungan seks ke atau tunggu 2 3 bulan lgi? Sy dh nak 2 bln lebih tak brhubungan seks dgn suami sbb masih takut and trauma lps bersalin 😥 hri tu dh cuba tp terasa masih sakit kat bawah tu ☹️ #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Sy brpantang 100hri dgn suami..suami alhmdulillah memahami sbb sy kne 20jahit..lg laa seram nk bersama hahaha

sy pn berpantang 100 ari..suami benarkan sbb nk kge kesihatan dalamn n luaran dlu