Vit b komplex

Hi mummy kalau guna vit b komplex jenama ni okay x? Ubat dari kk sy dah terbuang plak. 😅

Vit b komplex
2 Balas

Nk makan any supplement time pregnant kena consult doctor dulu. Tak boleh makan sebarang ya, boleh jadi tak suitable dgn you punya badan. Only doctor/nurse yg treat you tahu, pharmacist pun taktahu your condition. Ubat kk kalau dah hilang kena pergi kk minta balik. Nurse/doctor cukup pantang if mommies tak makan meds prescribed for you cos dorang ada record. If tak makan nanti effects nya lagi teruk. Even kalau you takleh telan sekalipun ubat kk you kena inform nurse/doctor so they can prescribe other meds

boleh je pg kk balik mntk ubt. ckp je x ingt ltk mana.