Formula milk for mummy and doesnt feel pregnant

Hi mummy’s im currently a new mum!!🩷 Boleh suggest formula milk for new mum? My pregnancy is 6 weeks stage and belum jumpa doktor lagi for scanning. And is it normal if i dont feel pregnant at this time? Selera makan mcm biasa, no morning sickness. Only my breast feel tender

2 Balas

normal awal2 xrse ap, depends bdn memasin ad yg mornin sickness ad yg x. formula milk i pena minum anmum . but pena baca ad yg mudah dpt gdm slalu mnum susu not sure. mkn yg bkhasiat ok! elakkan kje lasak long travel n penting to know ur body itself .tc

8mo ago

gdm tu kncg mnis, 18week n 28week xslp mnum air gula. sama2 🤗

Kalau for mommy, elok minum fresh milk dalam kotak tu je sis. Sbb certain maternity milk tinggi kandungan gula. And normal je kalau awal lagi tak rasa the symptoms etc.