berat baby setahun drop

Mummy, i a bit runsing lately ni. Anak saya dah setahun 3 bulan, i tak tahu lah cuaca ke apa, buta this lately anak saya dah selsema and saya pun kerap batuk. Pergi klinik, tak ada apa pun. Anak saya bawak untuk cairkan hingus yang guna gas kat klinik tu tapi tak jalan. Bila nak sedut hingus guna manual dia tak bagi, pakai stremar pun payah. Dan sebabkan badan kurang sihat tu dia macam tak lalu nak makan. Dulu masa dia bawah setahun ada pakai apeton multivitamin tu tapi sekarang tak tahu nak bagi apa untuk tambahkan selera makan anak. Dia kerap susu, tapi makan kurang. Tido selalu susah sampai overtired. Main pun kadang2 nangis nak berdukung sampai mommy pun tak tahu nak buat macam mana. #bantusharing #firstmom

2 Balas

Cuba bawa anak jalan2 pagi/ main di taman permainan kena cahaya matahari / main air laut bersih sblm jam 11am.

bagi vitd sis