Snek First Trimester

Hi mummy to be , boleh share apa snek kalian ambil ? Contoh kacang2 , buah-buahan or yogurt.#firstmom Nak elak mual jadi nak bagi mulut mengunyah 😃. #firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Balas

biskut oat krunch , buah jambu batu elok untuk naikkan hb , buah beku , gula mint . kene rajin buat experiment supaya tahu apa yang sesuai dengan tekak

1y ago

Okey 💕 thank you ☺️

Kacang gajus, yogurt fernleaf, blueberry, strawberry, kiwi, mangga. Buah kiwi salu saya beku kan, bile mual je terus grab.

1y ago

Hi kakak Saidah ! Hahah bile adik beradik mengandung bulan yg sama 😂😂