Baby fully bf

Hi mummy , anak saya baru 1 tahun 2 bulan dia fully bf . Ada possible untuk mengandung tak? kalau anak saya fully bf ? #newmom #bantujawab

7 Balas

Dr emelda ada sharekn kt fb.. ada syarat2 lain jgak utk jdkn bf nie sbgi perancang khamilan.. Bkn semata2 anak mnyusu bdn, kte x bley preggy.. Tp sye lpe ape syarat2 yg lain tu, kne check blek..

3w ago

yang tentang penyusuan ekslusif tu ke?

sy fully bf anak sy sampaila umur dia 1t sy pregnant lagi. oh ye sepanjang bf sy x dtg lgsg period. skrg pregnant 31w sy still bf even susu pun dh kering masa kandungan sy 20w.

3w ago

macam mana awak dpt detect? yang awak pregnant? mummy ada alahan tak? masa next preggy 🥺

boleh sis...sy msa ank umur 8 bln da stop fully bf,sbb dpt thu prgnnt🤦‍♀️🤦‍♀️skrg ank prtma 2 thun 5 bln,ank ke 2,da 9 bln🤭🤭btw,ank sy 2² fully bf

3w ago

kalau sy senang je nk detect. sebelum ni suami pakai condom. lps tu sy ckp sy nk anak lagi. so bila suami lps dlm, sebulan tu sy check nk tahu lekat ke tak. alhamdulillah lekat naik double line.

Sy anak 1y4m full bf...tengah mengandung 8minggu..

3w ago

period tiap2 bulan ada..

bole je sis..

3w ago

ouhhh terima kasih mummy 🫶🏻

ada.

3w ago

ouhh okay terima kasih mummy🫶🏻

yup

3w ago

ouhhh terima kasih mummy 🤍