BERAT BADAN IBU

Hi mummy .. ade tak snie yg berat badan tak naik mendadak mcm sy.. ikotkan awal sy bukak buku berat 84kg n skrg 24 week berat 86kg.. sy xde alahan boleh mkn mcm biasa .. nurse KK ckp tkot baby sy kecik .. bru nie sy ade buat detail scan n berat baby tally sje dgn week dia .. normal ke tak ye? #ingintahu #pleasehelp #firstmom

5 Balas

sy berat naik mendadak time 19 week ke 23week.. almost 10kg naik.. nurse terus suruh datang hari2 check bp.. alhamdulillah xde apa2.. skrg 27weeks, memang kawal sikit pemakanan..